Кемпінги, транспортні засоби для відпочинку

В Європі найчастіше можна зустріти кемпери, побудовані на шасі фургонів, через тісні та вузькі дороги. У США, з іншого боку, більш популярні більші будинки на колесах класів A, B і причепи.

Незалежно від вашого вибору і розміру RV, ми допоможемо вам знайти відповідний транспортний засіб і організуємо доставку на вашу адресу.

Ви можете скористатися наведеними нижче посиланнями, щоб вибрати найкращий для вас будинок на колесах з актуальних пропозицій:

Для тих, хто шукає вигідні ціни, ми рекомендуємо звернути увагу на аукціонні портали, які також пропонують будинки на колесах, але в дуже різному технічному стані, наприклад www.copart.com

Ми пропонуємо будинки на колесах класу А, класу В, класу С від дилерів з усього світу. Ми пропонуємо найширший асортимент кемперів усіх типів за цінами придбання, до яких, однак, необхідно додати витрати на транспортування, доставку, митні та інші податки в залежності від країни походження та призначення.

Після того, як ви вибрали відповідний транспортний засіб, ви можете зв’язатися з нами електронною поштою за адресою info@motoexim.com, щоб узгодити умови та вартість імпорту.

Початкові витрати на купівлю автомобіля можна повністю окупити і навіть отримувати стабільний дохід з року в рік, просто рекламуючи його для оренди.