Нові автомобілі, конфігуратори, знижки

Ми здійснюємо мрії та замовлення наших клієнтів, імпортуючи конкретний обраний новий автомобіль на замовлення.

Для тих, хто зацікавлений у купівлі нового автомобіля як брокер, ми пропонуємо придбати його через нас за нижчою ціною, ніж зазвичай доступна для роздрібного покупця. Купуючи більші партії, ми маємо можливість купувати зі знижкою і тому можемо запропонувати нашим клієнтам нижчу кінцеву ціну.

 Додатковою перевагою є те, що час очікування нового автомобіля значно коротший, ніж зазвичай у офіційних дилерів відповідної марки. Як правило, замовлення на новий автомобіль у дилера доводиться чекати кілька місяців. У нас подібне замовлення зазвичай займає до тижня.

 Ми надішлемо вам детальну пропозицію після отримання форми запиту на комерційну пропозицію із зазначенням версії автомобіля та обраних опцій додаткового обладнання.

Нижче наведені марки автомобілів, на які ми пропонуємо знижки:

Більш детальну інформацію та конфігуратори для автомобілів з Польщі можна знайти на сайті www.autokatalog.pl, а для автомобілів з Німеччини – на сайті www.meinauto.de.

Наступні посилання ведуть на веб-сайти автовиробників у США, де ви можете знайти багато найновіших моделей автомобілів, недоступних в Європі: Сайти виробників автомобілів.

Sprowadzanie samochodów z Dubaju
Klasyki, samochody zabytkowe

Індивідуальні знижки уточнюйте за телефоном або електронною поштою. 

Ми імпортуємо НОВІ автомобілі не тільки з Європи, але і з США, Канади, Дубаї і навіть Кореї.

Якщо відкрити сайти виробника для Європи або США, можна порівняти ціни на обрану модель в різних країнах і після перерахунку вирішити, де купувати. Купуючи за кордоном, ви купуєте в цінах нетто. Після ввезення до Польщі вам доведеться додатково сплатити мито, ПДВ або навіть акцизний збір.

Якщо ви зацікавлені в купівлі нового автомобіля в мережі офіційних дилерів за нижчою ціною після знижки, зателефонуйте або напишіть нам на електронну адресу info@motoexim.com.