Нові деталі, запчастини

Нові запчастини:

Ми пропонуємо допомогу в пошуку запчастин на замовлення для всіх моделей автомобілів, особливо тих, які важко знайти. 

Ми постачаємо на замовлення абсолютно нові запчастини (OE = original equipment manufacturer) з логотипом виробника автомобіля або запчастини OEM (original equipment manufacturer) з логотипом виробника запчастин, які постачаються від багатьох інших визнаних виробників запчастин. За запитом ми постачаємо всі автомобільні аксесуари та доповнення за вигідними цінами.

У нашому автомобільному магазині: www.autocentrum.online ми надаємо доступ до електронних каталогів автозапчастин і показуємо ціни продажу в Польщі, номіновані в злотих. 

Нижче ми надаємо посилання на каталоги найпопулярніших марок автомобілів. Ці каталоги містять дані про кожну деталь для всіх марок і моделей автомобілів, що продаються у всьому світі. У цих каталогах можна знайти описи, номери деталей, ілюстрації, схеми та ціни.

New parts, OE, OEM, catalogs, Części nowe, zamienniki

Список каталогів по маркам a-z:

Для того, щоб переконатися, що ваше замовлення є точним і не виникло плутанини, ви повинні надати VIN (ідентифікаційний номер транспортного засобу) вашого автомобіля. Цей номер є на кожному автомобілі з 1984 року. Він також вказується як номер кузова в свідоцтві про реєстрацію та інших документах на автомобіль. Пошук потрібних запчастин полегшує наша зручна пошукова система, яка використовує VIN-номер для визначення типу, марки, моделі та версії вашого автомобіля і, таким чином, фільтрує результати, щоб вибрати запчастини, які точно відповідають вашому автомобілю.

Заміни на нові автозапчастини:
Для тих, для кого нижча ціна деталі важливіша за логотип на упаковці запчастин, залишається придбати заміну оригінальним запчастинам відомих виробників, таких як Bosch, Continental, Hella, Philips, Valeo, як деталям порівнянної якості, тільки з іншим логотипом. Вони мають схвалення, допуски, які підтверджують, що вони відповідають всім технічним вимогам. Замінники також відомі як продукти “вторинного ринку”.  Вони дуже популярні і доступні для всіх старих моделей автомобілів.

New parts, OE, OEM, catalogs, Części nowe, zamienniki

Якщо ви зацікавлені в придбанні автозапчастин для будь-якої моделі автомобіля на ваш вибір, ми пропонуємо вам скористатися наведеними вище посиланнями на веб-сайти автозапчастин. Якщо ви зацікавлені в придбанні запчастин, будь ласка, зв’яжіться з нами по електронній пошті: info@autocentrumonline.com або скористайтеся наступними посиланнями, що ведуть до інтернет-магазинів, які пропонують онлайн-продаж:

Купівля:
Ми радимо спочатку ознайомитися з каталогом нових запчастин, де ви знайдете номери та назви всіх деталей, а також їхні ілюстрації. Потім ви можете порівняти, скільки коштують нові деталі, скільки коштують вживані деталі і скільки коштують запасні частини, чи доступні такі деталі у вашій країні і за якою ціною.

Запчастини можна придбати особисто або дешевше з нашою онлайн-допомогою. Купуючи запчастини за кордоном, слід враховувати додаткові витрати, такі як транспортні та митні збори і навіть ПДВ.

Незалежно від того, чи шукаєте ви оригінальні автозапчастини або їх дешевші замінники, на нашому порталі ви знайдете потрібну вам продукцію. У нас є доступ до запчастин для різних моделей всіх популярних марок автомобілів.

Якщо ви шукаєте запчастини або компоненти для свого автомобіля, будь ласка, перегляньте наш асортимент і надішліть нам свій запит або замовлення електронною поштою на адресу czesci@autocentrum.online.

Продукти в наявності:
Наш інтернет-магазин автомобільних запчастин має в асортименті понад 2 000 000 оригінальних запчастин. Це оригінальні автозапчастини, виготовлені на заводі, який постачає компоненти для так званої першої збірки, тобто саме так, як вони встановлюються у вироблених автомобілях. Це оригінальні компоненти, які мають високу якість і відповідають усім вимогам автовиробника. Для тих, хто шукає запчастини за привабливою ціною, в нашому інтернет-магазині є замінники від багатьох відомих виробників. Ці деталі, як і оригінальні, характеризуються високою якістю, продаються з гарантією виробника і, що найголовніше, доступні за вигідною ціною.

Система пошуку запчастин за VIN-кодом
Ми рекомендуємо вам скористатися системою пошуку автозапчастин за VIN-номером. Функція пошуку запчастин за VIN-кодом – це найнадійніший метод підбору запчастин для обраного автомобіля. Він економить час і мінімізує ризик неправильного підбору. Для пошуку запчастин за VIN-номером просто скористайтеся каталогом запчастин, доступним на нашому сайті: www.autocentrum.online.

VIN-номер – це індивідуальний номер, який присвоюється кожному автомобілю і містить всю інформацію про нього. Він містить дані про марку, модель, рік, країну виробництва та версію обладнання автомобіля. VIN можна знайти в документах автомобіля, таких як сервісний журнал або свідоцтво про реєстрацію. Його також можна знайти на ідентифікаційній табличці на лобовому склі або на водійській стійці. Крім точної ідентифікації транспортного засобу, VIN дозволяє підібрати автозапчастини до відповідної моделі

Кожна версія автомобіля може складатися з різних наборів деталей. Для правильного підбору автозапчастин необхідно зіставити їх за VIN-номером.  Для того, щоб бути впевненим, що запчастина підійде для нашого автомобіля, бажано скористатися допомогою фахівців автомагазинів або гаражів. Виробники перевершують один одного у створенні різних версій автомобілів, пристосованих до індивідуальних потреб користувача, і тому набір деталей відрізняється для кожної моделі. Для того, щоб правильно підібрати запчастину, найкраще користуватися VIN-номером.

Щоб дізнатися більше, тобто перевірити, яка запчастина підійде саме вашому автомобілю, необхідно звернутися за професійною допомогою до сервісного центру або автомагазину. Різноманітність автомобільних рішень настільки велика, що краще покластися на професіоналів. Хороші сервісні центри і хороші продавці запчастин точно знають, що означає VIN-номер і які запчастини підійдуть для вашого автомобіля.raku nr VIN w bazie prosimy o korzystanie ze standardowej wyszukiwarki TecDoc lub kontakt e-mail z naszym personelem.