Застава, гарантійний внесок для участі в аукціонах

Перед тим, як зробити ставку на обраний вами автомобіль на аукціоні, необхідно сплатити гарантійний внесок на наш рахунок згідно з умовами відповідного аукціону.
За запитом ми надішлемо вам платіжні інструкції та номери нашого банківського рахунку або рахунку PayPal.

Після здійснення платежу, будь ласка, надішліть нам підтвердження банківського переказу на наступну електронну адресу info@motoexim.com, вказавши свої дані: ім’я, прізвище, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, суму здійсненого переказу із зазначенням призначення платежу: ” Depozyt NA POCZET ZAKUPU SAMOCHODU Z AUKCJI W USA”.

Wadium, kaucja do Licytacji, Transport morski samochodów, How it Works, Security deposit, Transport morski

Ви повинні сплатити суму, що становить щонайменше 10% від суми, за яку ви маєте намір придбати обраний вами автомобіль, але не менше ніж еквівалент 600 доларів США.
Після цього ми складемо договір купівлі-продажу або брокерський договір на обраний вами автомобіль, в якому будуть детально викладені умови вашого замовлення. Договір буде надіслано на вказану вами електронну адресу.

Wadium, kaucja do Licytacji, Shipping and Delivery, COMPARE VEHICLES, Request form, Security deposit

Протягом 48 годин після перемоги в аукціоні ви повинні сплатити ціну, зазначену в договорі купівлі-продажу.
Для того, щоб захистити вас від штрафів за прострочення платежу і витрат на паркування транспортного засобу, ми пропонуємо здійснити експрес-переказ SWIFT на рахунок, вказаний в договорі.

У разі Вашої відмови або скасування покупки в США і Вашої участі в аукціоні, Ви повинні надіслати електронною поштою запит на повернення застави.
Застава або гарантійний внесок буде повернутий відправнику протягом 14 днів з моменту отримання письмового повідомлення про скасування ставки.

Несвоєчасна оплата виграного на аукціоні автомобіля призведе до анулювання угоди з боку Аукціону та втрати гарантійного депозиту на користь Аукціону.