Пошкоджені автомобілі

Маючи доступ до інтернету і простий смартфон, ми можемо переглянути близько 500 000 автомобілів і навіть купити вигідний, але пошкоджений автомобіль на Copart Auctions або інших аукціонах.

У Європі з’являється все більше аукціонів, що спеціалізуються на більш-менш пошкоджених автомобілях. Якщо у вас обмежений бюджет на купівлю наступного автомобіля, ви можете скористатися вигідними цінами на такі машини.

Нижче ви знайдете посилання на найпопулярніші аукціони пошкоджених та вживаних автомобілів. Аукціони пошкоджених автомобілів вже з’являються по всій Європі, навіть у Польщі. На жаль, вони пропонують лише кілька тисяч автомобілів, що становлять інтерес і потребують ремонту.

У США та ж компанія Copart щодня пропонує понад 320 000 тисяч аукціонів на своєму сайті: www.copart.com, який також доступний у мобільній версії.

Аварійні автомобілі з аукціонів Copart Auctions в Європі:

У зв’язку з величезним інтересом до купівлі пошкоджених автомобілів в Європі, американська компанія Copart відкрила свої перші 12 локацій в Німеччині, і ще більше знаходяться в процесі розробки.

На сайті www.copart.de аукціони проходять кілька разів на тиждень. Пропонуються типові європейські марки і моделі автомобілів, в тому числі з дизельними двигунами, яких немає на інших ринках, такі як Skoda, Seat, Peugeot, Citroen, Fiat і Opel. Відтепер за допомогою Інтернету можна вибрати найбільш підходящий автомобіль з великої кількості близько 2 000 пропозицій і придбати його за найнижчою можливою ціною з мінімумом клопоту. Відкриття онлайн-платформи з продажу аварійних автомобілів Copart в Німеччині дозволить усім зацікавленим особам, особливо польським покупцям, легко і набагато дешевше, ніж раніше, купувати популярні аварійні автомобілі за вигідними аукціонними цінами в Польщі. Як зареєстрований користувач цього аукціону, ми пропонуємо всім зацікавленим особам можливість придбати транспортний засіб на свій вибір та швидку доставку за вказаною адресою.

Процедури придбання транспортного засобу на copart.de описані на сторінці Аукціону:

https://www.copart.de/pl/howVb3Works/  
та
https://www.copart.de/pl/content/de/pl/support/faq-topics/fees-and-payments

Перед початком торгів аукціон вимагає від покупця внесення гарантійного депозиту (мінімум 10% від суми, на яку ви хочете зробити ставку, але не менше 400 євро або еквівалент в польських злотих).

Інформацію про заставу ми надішлемо всім зацікавленим в участі в аукціоні – будь ласка, зв’яжіться з нами електронною поштою або телефоном). Ви самі вирішуєте, який автомобіль і до якої суми ми будемо виставляти на торги від вашого імені. Ми пропонуємо професійну допомогу та консультації у виборі автомобіля. Якщо ми виграємо аукціон, у вас є 2 дні, щоб заплатити за виграний автомобіль. Щоб уникнути додаткових витрат, пов’язаних зі зберіганням автомобіля, який ви виграли на аукціоні, ми рекомендуємо здійснювати швидкі перекази SWIFT, Elixir тощо. 

У разі, якщо ви не виграли аукціон, гарантійний внесок (забезпечення заявки) може бути перерахований на торги іншого транспортного засобу або повернутий вам за вашим бажанням.

Якщо аукціон виграно, а оплата за виграний автомобіль не здійснена, гарантійний внесок переходить у власність аукціону Copart.

Витрати, пов’язані з перемогою в аукціоні: до суми ставки додаються аукціонні збори, банківські комісії. Ці збори варіюються в залежності від ціни виграного автомобіля, типу аукціону та місця проведення. Детальний прейскурант додаткових зборів можна знайти на сайті аукціону Copart.de – збори: https://www.copart.de/pl/content/de/pl/support/faq-topics/fees-and-payments.

Комісія для нашої компанії, комісія за сприяння в покупці, становить лише 100 євро нетто.

Крім рахунку-фактури брутто, ще однією додатковою витратою, яку повинен врахувати покупець з Польщі, є акцизний збір, який необхідно сплатити в країні. Сума залежить від об’єму двигуна та вартості автомобіля – для двигунів з об’ємом менше 2 000 куб. см він становить 3,1%, а для двигунів з об’ємом більше 2 000 куб. см – 18,6% від рахунку-фактури.

Наша компанія допомагає зібрати пакет необхідних документів для реєстрації в Польщі.

Забір автомобіля з аукціону можливий після оплати, але тільки професійним транспортом з оформленням CMR-документа. Ми організуємо доставку виграного автомобіля на причепі або автовозом за вказаною адресою. Це додаткова платна послуга, ціна якої визначається індивідуально після зазначення адреси доставки та відстані. Автомобіль необхідно забрати протягом 5 днів після перемоги в аукціоні, в іншому випадку стягується додаткова плата за паркування в розмірі 5 євро на день.

Більше інформації також можна знайти на сайті www.copart.de. В Європі існує ще з десяток аукціонних порталів, але жоден з них не працює так чітко і прозоро, як ця американська компанія з 30-річним досвідом і майже 200 локаціями по всьому світу. Якщо ви зацікавлені в нашій допомозі у придбанні або перевезенні вже придбаного автомобіля, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном 508 054 434 або електронною поштою info@motoexim.com.