Імпорт автомобілів з Дубаю

Протягом багатьох років ми допомагаємо у придбанні автомобілів з Дубая та Об’єднаних Арабських Еміратів, або скорочено ОАЕ.

Ми перевозимо їх за адресою покупця, беручи на себе всі експортні та імпортні формальності по дорозі. В даний час ми також пропонуємо транспортування автомобілів в Дубай.

Автомобілі в Дубаї дуже добре обладнані. На цьому ринку представлено багато унікальних і новітніх моделей, які важко знайти в інших країнах.

Варто порівняти закупівельні ціни на автомобілі з Дубая з тими, що пропонуються в Європі або Америці. У багатьох випадках можна заощадити значну суму, особливо якщо ви плануєте купити спортивний автомобіль або розкішний позашляховик.

Специфікація автомобілів з Дубаї, так званих GCC, дуже схожа на європейські версії і не вимагає модифікацій, які необхідні для автомобілів, що імпортуються з США.

Це знижує кінцеву вартість імпорту та реєстрації.

Для тих, хто зацікавлений у купівлі автомобіля з Дубаю, ось кілька посилань на найбільші автомобільні портали в цьому регіоні, які пропонують багато автомобілів за дуже привабливими цінами і здебільшого з нульовим ПДВ при купівлі ЕКСПОРТНОГО АВТОМОБІЛЯ.

Автомобільні аукціони в Дубаї не дуже популярні.

Приклад аукціону вживаних автомобілів: www.emiratesauction.com пропонує невелику кількість автомобілів.

На противагу цьому, аукціон пошкоджених автомобілів користується величезною популярністю: www.copartmea.com

На аукціоні Copart Auction ви можете знайти 24/7 багато унікальних, екзотичних автомобілів за вигідними цінами.

Як авторизований дилер Copart Auctions, ми можемо виступити посередником у купівлі або, за вашим бажанням, перевезти придбаний автомобіль від продавця до країни покупця.

Нові та вживані автомобілі на експорт найвигідніше купувати в Дубайській зоні безмитної торгівлі за вирахуванням податків. Бажано перевірити наявність обраної вами моделі та ціну з нашою допомогою. Більшість вказаних цін є договірними. Ми допоможемо вам перевірити пропозицію перед покупкою. Це передбачає перевірку дійсності пропозиції та її відповідності опису в оголошенні. Ми перевіряємо: VIN-номер, марку, модель, дату випуску, технічні характеристики автомобіля, варіанти комплектації. Перевіряємо, чи дозволяють поточні документи на автомобіль вивозити його за кордон. Виїжджаємо на місце, де припаркований автомобіль. Проводимо тест-драйв. 

Перевіряємо технічний стан автомобіля та його кузова. За допомогою спеціального датчика перевіряємо товщину лакофарбового покриття автомобіля, що дозволяє виявити, чи не перефарбовувався якийсь елемент раніше. Це вказує на те, чи був автомобіль в аварії, чи він безаварійний.

Перевірка проводиться за запитом і за окрему плату нашим місцевим представником в Дубаї, який має великий досвід у купівлі автомобілів, їх ремонті та обслуговуванні.

Ми проводимо додаткову перевірку за допомогою сучасного сканера OBD II з діагностичним інтерфейсом, що дозволяє виявити інші приховані проблеми, наприклад, з двигуном. Наша оцінка стану автомобіля завжди об’єктивна, іноді вона буває негативною, і в такому випадку ми пропонуємо знайти інший автомобіль.

За спеціальним запитом ми доставляємо обраний автомобіль на повторний огляд і перевірку в авторизований сервіс даної марки, наприклад, до дилера Ferrari. Такі перевірки коштують від 400 до 1300 доларів США і, як правило, не приносять нічого нового, окрім того, що ми виявили під час візуального огляду.

Фотографії візуального огляду, огляду автомобіля надсилаються електронною поштою або на WhatsApp зацікавленому покупцеві.

Крім того, бажано придбати звіт з історією транспортного засобу, про який йде мова, разом з оцінкою його поточної ринкової ціни.

Після того, як ми вирішили купити обраний автомобіль, ми перевіряємо, чи немає на нього застави, кредитів, лізингу або штрафів у системі “Салік” RTA. Іноді для отримання експортної ліцензії необхідно сплатити десятки тисяч дирхамів.

Після того, як це буде перевірено, ми можемо звернутися до RTA за експортним сертифікатом, і тільки після його отримання ми можемо почати організовувати доставку в порт, завантаження в контейнер і навантаження на судно.

Якщо ви придбали автомобіль, що потрапив в аварію, ми можемо допомогти вам у придбанні запчастин, необхідних для його ремонту.

Після того, як автомобіль буде доставлений в обраний покупцем порт, ми допомагаємо з митним оформленням, надаючи всі необхідні документи і переклади. Розмитнення може бути здійснене безпосередньо на приватного покупця або на вашу власну компанію. При покупці через нашу компанію ви отримуєте повний рахунок-фактуру з ПДВ, що дозволяє зацікавленим особам взяти транспортний засіб в лізинг або кредит на свій вибір.

Ми виконуємо наші комплексні послуги без додаткових посередників і пропонуємо їх за конкурентними цінами. Ми доставляємо транспортний засіб в найкоротші терміни в застрахованому контейнерному транспорті. Ціни на перевезення постійно зростають у зв’язку з підвищенням цін на паливо, тому, будь ласка, запитуйте поточну вартість перевезення та інші витрати електронною поштою на адресу info@motoexim.com.

Перш за все, до ціни покупки в рахунку-фактурі необхідно додати вартість морських контейнерних перевезень (після конвертації за поточним курсом на сайті: www.xe.com). Ця вартість залежить від розміру транспортного засобу. Залежно від країни покупця, необхідно додати інші витрати, пов’язані з імпортом транспортного засобу, наприклад: мито та ПДВ. У Польщі додатково стягується акцизний збір у різних розмірах, залежно від типу пального та об’єму двигуна, що становить від 0% до 18,6%.
Якщо ви додасте вищеописані витрати і нашу невелику комісію, яка залежить від обсягу послуг, це вийде дешевше, ніж у вашій країні.

Використовуючи нашу допомогу в переговорах, вартість нашої комісії може бути зведена до нуля.

Не соромтеся звертатися до нас: Тел/WhatsApp: 48 508 054 434 E-mail: info@motoexim.com.